Fat no more

I was so skinny before. My weight never reached 45 Kg. After i’ve got married, i begin to gain weight :pheuw:  Might be because i adopted my hubby’s eating habbit :ngakak:

The first year of our marriage, we ate out a lot. Because of the 8-to-5-working and our home was so far away from my office, therefore i didnt have the time to cook.

When i gain weight, it especially accumulates in my tummy and my cheek.. sigh.. You can say that i gain a lot of weight when you saw my face or my tummy.. 😀 It’s so obvious!

Especially right now, i don’t have to go to work and spend most of my time sitting in front of my laptop. I try to work out and exercise but it doesn’t make my tummy’s bump goes away. Or may be i don’t try hard enough :ngakak:

I found this website, that can make you loss your weight easier using new technology laser liposuction called Zerona lipo laser.

It is non invasive surgery, so don’t afraid about the scars that left after surgery. They only use laser beam and focus to area that you want to improve. Laser beam will make the fat cell membran leak and the fat will come out from the cell. It makes cell shrink and voila it will reduce the size of the tummy too!

The procedure only 3 times a week for 2 weeks. Each session will take approximately 40 minutes, 20 minutes to the front of the body and another 20 minutes to the back of the body.

Ow,  it only works for subcutaneous fat that located below skin and above skeletal muscle. Makes sure you have enough that fat, otherwise it will not affect that much 😀

The website doesn’t tell about how much cost that need for the treatment, i guess i have to find out by calling their number. Wish me luck!

Comments

  1. are you sure you’re gonna do those kind of treatment?
    ho ho ho…
    if you are the person I see in your web picture everyday, I don’t think you should do that dear…
    just do some push and sit up every morning. salsa might help.
    that’s not my experience of course, cos I’m struggling to loose my belly size anyway :giggle:
    .-= dian´s last blog ..King on FeMale Jogja =-.

  2. walah, iklan tohh,
    dapet berapa dollar ? 😀

  3. saya sudah kawin 4 tahun tetep ndak gemuk-gemuk mbak, malah sibuk nyari cara gimana biar berat badan bisa nambah

  4. heh ? mahal woi..sayang duitnya. jalan pagi atau sore aja tiap hari. tiap hari tapinya woi

    napa yak larinya selalu ke perut. sebel deh
    .-= Dian´s last blog ..Ujian Nasional =-.

  5. adipati kademangan says:

    no update photos at all ?! I suppose this can be hoax, :redevil:

  6. i lost my weight 20 till now.. simple and murah banget, sebenarnya aku pake buat jaga stamina aja. eh ngepek di berat badan.. jintan hitam [nagella sativa] bisa dibikin sendiri juga, cari jintan hitam di toko bumbu arab gitu, terus di goreng ga pake minyak sampe gosong. ditumbuk halus, diminum deh kaya kopi.. sekarang beratku udah 95. masih gendut sih, tapi masih kuat manjat gunung 45 derajat tanpa ngos-ngosan.. padahal sambil smokin lho.. :dance:
    .-= eoin´s last blog ..[Cita] Yg Kubatalkan, Yg Belum tercapai & Yg Telah TeRwuJud =-.

  7. review apa beneran nih uni? kl se-uni gendut berarti aku juga dong. huhuhu..
    .-= wulan aquariyanti´s last blog ..2nd anniversary =-.

  8. Salam Uni…
    Benernya sih….sederhana aja bagaimana kita dapat mengatur jumlah kalori yang masuk seimbang dengan yang keluar ,perbanyak kalaori yang keluar dengan aktivitas yang membakar kalori. Atur pemasukan kalori dengan makanan tinggi serat……pasti deh Sehat dan Langsing …tidak percaya ??…coba yu Uni… 😉
    .-= Arie Avianto´s last blog ..Bagaimana Caranya Mengendalikan Kolesterol? =-.

  9. Subananyo tu un??. .. pakai laser2an.. nde.. awak bialah indak.. salain takuik, pitihnyo sayuiik..
    hiihihi.. gudlak! :kiss:
    .-= p u a k™´s last blog ..Mood of the days : “what’s on your mind?” =-.

  10. orang sinting sedikit pusing membacanya ha ha ha
    .-= Zulhaq´s last blog ..Oleh-Oleh Orang Sinting =-.

  11. berat badanku sekarang juga gak pernah sampe menyentuh level 45 mbak..
    jangankan 45, menthok cuma 42.

    berarti kalo ntar udah married, bisa jadi ndut ya?
    hihihihihi
    yaaaaayyy 😀
    .-= Sari´s last blog ..Debat Capres-Cawapres dan Pilihanmu =-.

  12. ini namanya review bukan, Mba??

    bagus..bagus.. jadi pengen ikutan review2 kayak gini, apalagi kalo dpt dolar :dolar:

  13. Jadi gemuk setelah menikah? Kayaknya itu penyakit umum wanita … hihihi! Soalnya kalau ada makanan sisa, sayang dibuang (wong sudah capek-capek masak, atau sudah beli mahal-mahal). Jadinya dibaung deh ke perut sendiri … :ngakak:
    Resepnya gampang kok. Setiap mau menghabiskan makanan sisa, pikir ulang : sayang makanan atau sayang tubuh?

    Liposunction? Di Indonesia juga sudah ada. Tapi kayaknya masih mahaalll … Mending ganti baju dengan pakaian olahraga, loncat-loncat 5 jam sehari :rofl:
    .-= Tuti Nonka´s last blog ..4 – 7 – 09 = 51 =-.

  14. laseeer ?
    oouuuch
    btw uni gue juga abis married naek 5 kg
    omg
    tapi laser?
    engaaak 🙁 takut nek
    .-= Eka Situmorang – Sir´s last blog ..Bercumbu ! =-.

Speak Your Mind

*